Media museum
Image default
Arts / Photography

Waterpret in de tuin

Een tuin waar je lekker in kan genieten zowel tijdens de zomer als tijdens de winter. Wie wil dat nou niet? Voor iedereen heeft het woord ‘genieten’ uiteraard een geheel andere betekenis, maar een mooie aanwinst voor iedere tuin zou toch wel een opblaas jacuzzi zijn. Hier kun je zowel in de winter als het koud is buiten, als in de zomer heerlijk van genieten. Een jacuzzi in de openlucht in de winter is misschien wat koud zou je in eerste instantie kunnen denken, maar zolang je in het warme water blijft zitten zul je hier geen last van hebben. Een overkapping kan wel erg fijn zijn en het voorkomt dat er snel vuiligheid in het water terecht komt of dat er blaadjes vanuit de bomen in het water vallen of waaien. Daarnaast zal je dan ook geen last hebben van regen mocht er op dat moment sprake van zijn.

Wat is het beste?

Er zijn uiteraard allerlei verschillende soorten en maten. Het beste bubbelbad opblaasbaar aanwijzen is erg moeilijk, omdat iedereen andere voorwaarden stelt. Er kan gekozen worden uit verschillende maten voor bijvoorbeeld vier of zes personen, maar ook de kleur, het materiaal en de accessoires die er bij horen. Daarnaast zijn sommige iets meer te verwarmen dan anderen, maar dit heeft te maken met het verwarmingssysteem dat wordt gebruikt. Daarnaast kan er ook gekozen worden uit ronde jacuzzi’s of jacuzzi’s met acht hoeken. Dit voelt net wat anders aan hoe u met de rug tegen de wand aan zit, omdat een ronde jacuzzi natuurlijk een ronde afwerking heeft terwijl je bij een jacuzzi met acht hoeken een rechte wand in je rug hebt.

Ingebouwde jets

Een opblaasbaar bubbelbad hoeft niet alleen te beschikken over de standaard bubbels, maar u kunt ook krachtige jets kopen en deze vervolgens inbouwen. Deze krachtige jets geven een ontspannen gevoel en daarnaast is de motor ook nog eens erg stil, hier zult u zich dus niet aan gaan irriteren. U zult dus geen geluidsoverlast veroorzaken en dit is ook een stuk fijner om in te zitten. Ook kan er gekozen worden uit de hoeveelheid jets, vier of acht, die in verschillende standen gezet kunnen worden om zo een heerlijke massage te verzorgen.