Media museum
Image default
Arts / Photography

Waar kijken mannen als eerste naar

Het eerste waar mannen naar kijken bij de vrouw zijn de ogen, in tegenstelling tot wat iedereen denkt. Daarna word er naar de lippen gekeken en daarna pas naar de borsten en of heupen. Iedereen heeft andere lippen, ze komen in verschillende vormen en maten. Sommige hebben volle lippen, de ander heeft weer hele dunne lippen. Het ideaal beeld over lippen bestaat ook niet echt. Iedere lip is weer verschillend en komt met andere schoonheden. Daarnaast past ook niet iedere lip in ieders gezicht.

In sommige wetenschappen kan je zelfs aan de vorm en dikte van de lippen zien hoe iemand is in relaties en in het leven. Zo betekenen gemiddelde lippen volgens de wetenschap dat je behoorlijk in balans bent in relaties. Het gaat gewoon goed en je zal geen drama veroorzaken, je zoekt niet veel aandacht en je bent niet aanhankelijk. Als je mooie volle lippen hebt net als Angelina Joli, wordt dit gelinkt aan het verlangen van moeder zijn en het laat zien hoeveel je geeft om anderen. Het tegenovergestelde hier van de dunne lippen geven weer weer dat deze mensen houden van alleen zijn en niemand nodig hebben. Zij vinden het daarom ook lastig om een partner te vinden.

Of al deze beweringen waar zijn is echter nog maar de vraag, een beetje apart is het wel. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen lippen en moet niet afgeschrikt raken na het lezen hier van. De lippen van een vrouw kunnen behoorlijk meewerken aan je zelfvertrouwen. Voel je je niet comfortabel met je lippen dan kan je hier altijd wat aan doen, dit hoeft gelukkig niet meteen tot de max. Subtiele volle lippen met fillers kunnen je zelfvertrouwen enorm een boost geven. Lippen vergroten hoeft niet altijd lelijk te zijn of op te vallen. Wanneer je je lippen op lat vullen met een beetje hyaluronzuur zal dit een heel natuurlijk effect geven.

 

http://faceland.nl/