Media museum
Image default
Arts / Photography

Werk efficiënt met een goede printer

Als je een bedrijf bent dat veel etiketten op z’n producten nodig heeft wil je graag dat dit goed gebeurd. Het beste advies dat ik je kan geven is het zoeken naar een specialist die bij jou past. Samen ga je dan kijken naar welke printer het beste bij jouw past. Hij gaat je vragen waarvoor je printer gebruiken wilt, hoe frequent hij moet printen en waar het etiket allemaal aan moet voldoen. Op deze manier krijg je een printer die uitermate geschikt is voor jouw bedrijf.

Het printen van een barcode of iets dergelijks gebeurd niet met een huis aan huis printer, maar met een speciale printer. Deze printers zijn snel, efficiënt, effectief en doelgericht. Een voorbeeld hiervan is de dod printer of de hot foil printer. Iedere printer heeft zijn eigen doel en manier van printen en werken. Je moet uitzoeken welke het beste bij jou past. Met de eerder genoemde hot foil printer kan je van alles. Deze is makkelijk in gebruik en druk af op diverse ondergronden zoals: plastic, leer, textiel, karton en gewoon papier. 

Het is belangrijk dat je de juiste printer hebt. Stel nou dat je bijvoorbeeld voedingsmiddelen zoals vlees verkoopt. Door een barcode te plaatsen op het product weet je je precies van welk dier het vlees gemaakt is en kan je dus makkelijk controleren waar het heen gestuurd is als er iets mis met het product. Hiernaast is vlees beperkt houdbaar dus je wilt ook niet dat hier veel tijd in gaat zitten. Je wilt dat deze etiketten op een razend hoog tempo geplaatst worden. Door de juiste coderingen te gebruiken weet je precies hoe de vork in de steel steekt. Stel nu dat er iets plaats vind vergelijkbaar met het fipromil schandaal.. Je wilt hier niet aansprakelijk voor zijn en kan je zo prima indekken tegen dit soort calamiteiten.

http://www.kba-metronic.com/nl/